IMPRO B

 

En djupdykande fortsättningskurs för dig som har gått nybörjarkurs i impro eller har viss erfarenhet av improvisationsteater sedan innan. Kursen repeterar grunderna i improvisationsteater och arbetar intensivt med improviserade scener.

 

Kursmål & studieresultat

Efter avslutad kurs kommer deltagaren ha en fördjupad förståelse för improvisationsteaterns grundläggande principer samt blivit introducerad till fördjupat samspel, och kan själv reflektera över egen och medspelares funktion i scenarbetet.

 

Kurskrav

För att kunna anmäla dig till Fördjupningskursen behöver du ha gått nybörjarkursen hos oss, eller ha motsvarande erfarenhet. Har du inte gått nybörjarkurs för Teater Prego har du möjlighet att beskriva din tidigare erfarenhet i vårt anmälningsformulär.

 

Innehåll

Kursen fördjupar de grundläggande principer som introducerats i nybörjarkursen; kursens fokus ligger på samspel och scenarbete med fokus på två- och flerpersonsscener.

Undervisning

Kurstillfällena består av lättare uppvärmning av kropp och sinnesnärvaro följt av improvisationsövningar och scenarbete.

Studietimmar: 20 st, 8 st träffar

Antal platser: 10 st

Lokal  Leoparden, Svartbäcksgatan 20 Uppsala

Kostnad: 2000 kr

Obs! Anmälan är bindande. För återbetalning av kursavgift krävs avbokning senast två veckor innan kursstart.

ANMÄLAN TILLFÄLLIGT STÄNGD

Just nu går det inte att anmäla sig till våra kurser. Har du redan anmält dig till en kurs denna höst kommer vi att kontakta dig via mail med mer information.