top of page

INTRODUKTION
TILL IMPROVISERAD
MUSIKAL

musikalbild1.jpeg

EN “CRASH COURSE” I MUSIKALIMPRO FÖR DIG SOM VILL TESTA PÅ GRUNDERNA I ATT IMPROVISERA EN MUSIKAL TILLSAMMANS MED ANDRA.

Innehåll

Kursen hålls under två heldagar över en helg. Vi fokuserar på formen musikal och går igenom dess element – sång, dans, skådespel och narrativarbete. Vi arbetar i helgrupp med övningar och scener. Kursen avslutas med att deltagarna får spela upp en kortare improviserad musikal för varandra.

 

Efter avslutad kurs kommer deltagaren att ha en grundläggande förståelse i hur man kan arbeta med och kring improviserad sång, dans och skådespelande för att spela en enklare improviserad musikal. 

 

Kurskrav

För att gå kursen måste du ha grundkunskaper i improvisationsteater, antingen från kurser/utbildning eller via praktisk erfarenhet. När du anmäler dig – skriv några rader och berätta om dina erfarenheter av improvisation. Har du också tidigare erfarenhet av sång och/eller musik får du gärna berätta lite om det också.

 

Om kursledarna

Med snart 15 års erfarenhet av improviserad teater, sång och musik är Teater Prego en av Sveriges mest etablerade improvisationsteatrar. Denna kurs leds av Johanna Westlin (skådespelare och improvisatör) och Jens Mellqvist (musiker) från Teater Prego. 

Kurstillfällen

Lördag och söndag 15-16 april

Tid: 10.00-16.00

Studietimmar: 10 h

Antal platser: 14 st

Plats

Kulturhuset Grand

Kursavgift

1 800 SEK​

Obs!

Anmälan är bindande. För återbetalning av kursavgift krävs avbokning senast två veckor innan kursstart.​

bottom of page