top of page

GRUNDKURS I IMPROVISERAD MUSIKAL

Kursanmälan inte öppet för tillfället
musikalbild1.jpeg

KURSSTART: TBA

En kurs för dig som kanske improviserat förut och känner att det vore roligt att testa en annan sida av improvisation. Kursen introducerar grunderna i improviserad musikal - vi jobbar med lekar, övningar, musik och improviserade scener.

Efter avslutad kurs kommer deltagaren att ha en grundläggande förståelse i hur man kan arbeta med och kring improviserad sång, dans och skådespelande för att spela en enklare improviserad musikal. 

 

KURSTILLFÄLLEN

Onsdagar 18.00-20.30
Kursstart: TBA (totalt 5 tillfällen)

​Kurskrav

För att gå kursen måste du ha grundkunskaper i improvisationsteater, antingen från kurser/utbildning eller via praktisk erfarenhet. När du anmäler dig – skriv några rader och berätta om dina erfarenheter av improvisation. Har du också tidigare erfarenhet av sång och/eller musik får du gärna berätta lite om det också men det är inget krav för att gå kursen.

 

Kursledare

Med snart 15 års erfarenhet av improviserad teater, sång och musik är Teater Prego en av Sveriges mest etablerade improvisationsteatrar. Denna kurs leds av Jens Mellqvist (musiker och improvisatör) från Teater Prego. 

 

Studietimmar: 12.5h

Antal platser: 10 st

Kostnad: 1,600 kr

Lokal: Drottninggatan 4, SENSUS Studieförbund, Uppsala

bottom of page